Brending i Web Dizajn - P2P Logistics

P2P je zahtijevao kompletne usluge brendiranja, kao i web stranicu koja bi efikasno prikazala njihove kvalitete, usluge i razloge zbog kojih bi se potrebe prijevoza trebale ispuniti uz njihovu stručnost.

p2p web mockup

Informacije o projektu

Klijent

P2P Logistics

p2p.hr / p2p.ba

Kategorija

Web Development I Brending

Šta je urađeno?

Logistička kompanija P2P je zahtijevao kompletne usluge brendiranja, kao i web stranicu koja bi efikasno prikazala njihove kvalitete, usluge i razloge zbog kojih bi se potrebe prijevoza trebale ispuniti uz njihovu stručnost.

Kompletan brending je urađen po željama klijenta, te je uz osnovne grafičke elemente napravljen cjelokupan Brand-Book u kome nije predstavljen samo stil dizajna kompanije, boje i logotip, nego i cjelovit opis misije kompanije, njezinih vrijednosti, portreta ciljne publike, koncepta odnosa s kupcima, itd. 

Nakon brendinga, nastavili smo sa radom na samom web sajtu, koji sa modernim dizajnom oslikava status i reputaciju P2P-a kao brenda. 

Osnovni set SEO postavki je napravljen kako bi stranica imala osiguranu dobru vidljivost na tražilicama kao i sigurnu i stabilnu organsku posjetu. 

Sa P2P i dalje nastavljamo na suradnji kroz održavanje društvenih mreža, što dodatno ukazuje na naš rad i zadovoljstvo klijenta. 

Stvarajmo zajedno

Imate na umu neke projekte? Slobodno nas kontaktirajte

Stvarajmo zajedno