Brending i Web Dizajn - Cro Ekspres

Cro Ekspres je zahtijevao kompletne usluge brendiranja, kao i web stranicu koja bi efikasno prikazala njihove kvalitete, usluge i razloge zbog kojih bi se potrebe prijevoza trebale ispuniti uz njihovu stručnost.

Informacije o projektu

Klijent

Cro Ekspres d.o.o.

croekspres.hr

Kategorija

Web Development I Brending

Šta je urađeno?

Cro Ekspres je privatna logistička tvrtka koja je prepoznata kao apsolutni lider na hrvatskom tržištu kada je u pitanju domaća distribucija pošiljaka. 

Klijent je od nas zatražio kompletne usluge brendiranja, kao i web stranicu koja bi efikasno prikazala njihove kvalitete, usluge i razloge zbog kojih bi se potrebe prijevoza trebale ispuniti uz njihovu stručnost.

Kompletan brending Cro Ekspresa je izvršen prema zahtjevima klijenta, uključujući osnovne grafičke elemente i izradu cjelokupnog Brand-Booka. Brand-Book ne samo da predstavlja stil dizajna tvrtke, boje i logotip, već također sadrži sveobuhvatan opis misije tvrtke, vrijednosti, profil ciljne publike, koncept odnosa s kupcima itd.

Nakon brendinga, nastavili smo rad na web stranici koja modernim dizajnom odražava status i reputaciju Cro Ekspresa kao brenda.

Izvršili smo napredne SEO postavke kako bismo osigurali dobru vidljivost stranice na tražilicama i stabilan organski promet.

Također, nastavljamo suradnju s Cro Ekspresom kroz održavanje društvenih mreža, što dodatno potvrđuje naš rad i zadovoljstvo klijenta.

Stvarajmo zajedno

Imate na umu neke projekte? Slobodno nas kontaktirajte

Stvarajmo zajedno