Brending i Web Dizajn - BiHUnited

BiHUnited je zahtijevao usluge brendiranja u vidu kreacije logo-a, kao i web stranicu njihove platforme za povezivanje svih Bosanaca i Hercegovaca u dijaspori, kao i ostalih bh. organizacija koje egzistiraju širom svijeta.

BiHUnited mockup web

Informacije o projektu

Klijent

BiHUnited

bihunited.org

Kategorija

Web Development I Brending

Šta je urađeno?

Platforma aktivizma i animiranja BiH dijaspore je zahtijevala kompletne usluge brendiranja, kao i web stranicu koja bi efikasno prikazala njihove kvalitete, usluge i razloge zbog kojih bi se povezala sva dijaspora BiH, kao i bh. organizacije širom svijeta uz njihovu stručnost.

Kompletan brending je urađen po željama klijenta, te je uz osnovne grafičke elemente napravljen cjelokupan Brand-Book u kome nije predstavljen samo stil dizajna kompanije, boje i logotip, nego i cjelovit opis misije kompanije, njezinih vrijednosti, portreta ciljne publike, itd. 

Nakon brendinga, nastavili smo sa radom na samom web sajtu, koji sa modernim dizajnom oslikava status i reputaciju BiHUniteda kao brenda. 

Osnovni set SEO postavki je napravljen kako bi stranica imala osiguranu dobru vidljivost na tražilicama kao i sigurnu i stabilnu organsku posjetu. 

Sa BiHUnitedom i dalje nastavljamo na saradnji kroz održavanje društvenih mreža, što dodatno ukazuje na naš rad i zadovoljstvo klijenta. 

Stvarajmo zajedno

Imate na umu neke projekte? Slobodno nas kontaktirajte