Brending i Web Dizajn - AMG Engineers

AMG Engineers je stupio u kontakt s nama s zahtjevom za kompletnim brendiranjem i izradom web stranice koja će autentično istaknuti njihovu stručnost, vrhunske usluge te uvjerljive razloge zbog kojih bi klijenti trebali odabrati njih za svoje inženjerske potrebe.

Informacije o projektu

Klijent

AMG Engineers

amg-engineers.com

Kategorija

Web Development I Brending

Šta je urađeno?

AMG Engineers, firma iz Njemačke koja se ističe kao stručnjak u području automobilskog inženjeringa, tražila je naše usluge kako bi svoju prisutnost na internetu podigla na viši nivo.

Naša saradnja s AMG Engineersom započela je s zahtjevom za potpunim brendiranjem, uključujući razvoj identiteta firme i izradu moderne web stranice koja će efikasno predstaviti njihove vrhunske usluge i stručnost u području automobilskog inženjeringa.

Tokom procesa brendiranja, fokusirali smo se na razvoj jedinstvenog stila i identiteta koji će odražavati misiju, vrijednosti i kvalitetu AMG Engineersa. Osim toga, izradili smo cjeloviti Brand-Book koji detaljno opisuje sve aspekte identiteta tvrtke, uključujući njihovu misiju, ciljnu publiku i strategije odnosa s klijentima.

Nakon uspješnog brendiranja, usredotočili smo se na razvoj web stranice koja je vizualno atraktivna i funkcionalna, istovremeno odražavajući reputaciju i stručnost AMG Engineersa. Integrirali smo napredne SEO tehnike kako bismo osigurali visoku vidljivost web stranice na tražilicama i privukli ciljanu publiku.

Naša posvećenost dugoročnoj suradnji s AMG Engineersom nastavlja se kroz redovito održavanje njihovih društvenih mreža, što dodatno potvrđuje našu posvećenost i zadovoljstvo klijenta.

AMG Engineers – partner za inovativna rješenja u automobilskom inženjeringu, a mi smo ponosni što smo dio njihove priče o uspjehu.

Stvarajmo zajedno

Imate na umu neke projekte? Slobodno nas kontaktirajte

Stvarajmo zajedno